Lennartsson's Islandshästar Enskilda Firma

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Enskild firma som heter Lennartsson's Islandshästar Enskilda Firma. Det finns flera bolag som liknar Lennartsson's Islandshästar Enskilda Firma i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lennartsson's Islandshästar Enskilda Firma är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1997-03-07 så har Lennartsson's Islandshästar Enskilda Firma varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lennartsson's Islandshästar Enskilda Firma och det finns fler bolag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Lennartsson's Islandshästar Enskilda Firma så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lennartsson's Islandshästar Enskilda Firma så kan ni göra det på .

Undervisning och utbildning inom islandshästars verksamhet såsom ridning, gångarter, tävling och allmän lära om islands- hästen och dess ursprung. Träning av islandshästar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lennartsson, Lena Marianne som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lennartsson's Islandshästar Enskilda Firma har 600612-XXXX som sitt organisationsnummer.