Norrhammars Entreprenad

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Norrhammars Entreprenad är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Norrhammars Entreprenad är ett av dem. Statusen för Norrhammars Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

Norrhammars Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 2001-10-18. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Norrhammars Entreprenad ska trivas.

Norrhammars Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Anläggningsarbeten inom vägbyggnationer och kabeldragningar samt därmed förenlig verksamhet. Jordbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norrhammars Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30.

Idag är Norrhammars Entreprenad och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Norrhammars Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5777696.

.

De som är på något sätt har med Norrhammars Entreprenad är Hellsten, Carl Mikael Torbjörn som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Norrhammars Entreprenad har 601101-XXXX som sitt organisationsnummer.