Bildresurs i Skandinavien

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Enskild firma som heter Bildresurs i Skandinavien. Det finns flera företag som liknar Bildresurs i Skandinavien i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bildresurs i Skandinavien är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-04-21 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 2005-02-25 så har Bildresurs i Skandinavien varit registrerat och sedan 2005-05-07 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bildresurs i Skandinavien och det finns fler företag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Bildresurs i Skandinavien så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bildresurs i Skandinavien så kan ni göra det på 0171-24727.

Bildbyråtjänster via internet, reklamproduktion, trycksaksproduktion, orginalarbeten, textiltryck, hemsidetillverkning, programmering, framställning av storformatsbilder och utställningar, fotografering, försäljning av bildmaterial. Verksamheten innefattar även fastighetsspekulation samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Wilhede, Hans Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Bildresurs i Skandinavien har 610703-XXXX som sitt organisationsnummer.