Uppsala Energi o Fastighetsteknik

Uppsala län

Information

610810-XXXX är organisationsnummer för bolaget Uppsala Energi o Fastighetsteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Uppsala Energi o Fastighetsteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Uppsala Energi o Fastighetsteknik finns i.

Uppsala Energi o Fastighetsteknik har varit registrerat sedan 2006-04-06 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Uppsala Energi o Fastighetsteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Uppsala Energi o Fastighetsteknik är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Uppsala Energi o Fastighetsteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Uppsala Energi o Fastighetsteknik så kan ni göra det på telefon genom 070-7437676 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsteknik drift och underhåll inkusive el och byggnadsarbeten samt arbeten i förenlighet med dessa.

Det finns olika personer som har en koppling med Uppsala Energi o Fastighetsteknik och det är Jansson, Mats Gunnar som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,