Livsrummet Lilliann

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Livsrummet Lilliann är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Livsrummet Lilliann är ett av dem. Statusen för Livsrummet Lilliann är att Bolaget är aktivt.

Livsrummet Lilliann är ett Enskild firma och skapades 1983-05-11. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Livsrummet Lilliann ska trivas.

Livsrummet Lilliann är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsult och rådgivning i förebyggande friskvård. Terapeut inom traditionell kinesisk medicin. Akupuktur och massagebehandlingar. Försäljning av näringstillskott och andra hjälpmedel inom alternativ medicin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Livsrummet Lilliann är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06.

Idag är Livsrummet Lilliann och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Livsrummet Lilliann så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-472221.

.

De som är på något sätt har med Livsrummet Lilliann är Enström, Aina Lilli-Ann som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Livsrummet Lilliann har 611123-XXXX som sitt organisationsnummer.