Bergklints Maskin

Uppsala län

Information

Bergklints Maskin hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Bergklints Maskin finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Bergklints Maskin tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Bergklints Maskin har haft sedan 2005-12-28. Bergklints Maskin har funnits sedan och 2005-12-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bergklints Maskin så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-31166.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Bergklints Maskin har idag 611202-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bergklints Maskin

Entreprenadverksamhet såsom snöröjning, lasta och lossa serva och köra gräsklippning och släntröjning. Handel och reparation av släpvagnar och reparation och handel inom ovanstående område.

I Bergklints Maskin så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergklint, Karl Helge som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .