Bärgård IT-Konsult

Uppsala län

Information

620305-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bärgård IT-Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bärgård IT-Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Bärgård IT-Konsult finns i.

Bärgård IT-Konsult har varit registrerat sedan 2007-03-23 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bärgård IT-Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-22.

Bärgård IT-Konsult är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Bärgård IT-Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bärgård IT-Konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-4670036 eller genom brev på följande adress:

IT-tjänster främst inom det administrativa området.

Det finns olika personer som har en koppling med Bärgård IT-Konsult och det är Bärgård, Bo Sören som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,