KJ. Självskydd och Utbildningskonsult

Uppsala län

Information

Utbildning och konsultation inom företags- och affärssäkerhet, rånhantering och svinnkontroll, självförsvar och självskydd, konflikthantering, personlig utveckling och mental träning, friskvård, motion och träningsrådgivning, bokföring och redovisning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KJ. Självskydd och Utbildningskonsult vars bolagstyp är Enskild firma.

I Enköping så är KJ. Självskydd och Utbildningskonsult ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1995-11-28 så skapades KJ. Självskydd och Utbildningskonsult och bolaget är har F-skattsedel KJ. Självskydd och Utbildningskonsult har haft det sedan 1996-01-01.

KJ. Självskydd och Utbildningskonsult är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

620406-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är KJ. Självskydd och Utbildningskonsult och det finns många bolag som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med KJ. Självskydd och Utbildningskonsult så går det att nå dem via telefon på 0171-33696 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom KJ. Självskydd och Utbildningskonsult är Jaråker, Lars Erik Kennet som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .