Stenis Billackering Enköping

Uppsala län

Information

621125-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stenis Billackering Enköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stenis Billackering Enköping är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Stenis Billackering Enköping finns i.

Stenis Billackering Enköping har varit registrerat sedan 1989-12-08 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stenis Billackering Enköping så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Stenis Billackering Enköping är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Stenis Billackering Enköping är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stenis Billackering Enköping så kan ni göra det på telefon genom 0224-91221 eller genom brev på följande adress:

Billackering, bilplåtslageri, bilreparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Stenis Billackering Enköping och det är Jansson, Sten-Åke Elve som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,