Säby Transport

Uppsala län

Information

621221-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Säby Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Säby Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Säby Transport finns i.

Säby Transport har varit registrerat sedan 1998-05-15 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Säby Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Säby Transport är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Säby Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Säby Transport så kan ni göra det på telefon genom 070-5807452 eller genom brev på följande adress:

Styckegodstransporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Säby Transport och det är Bodin, Eva Katarina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,