Björn Video BM

Uppsala län

Information

Björn Video BM hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Björn Video BM finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Björn Video BM tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Björn Video BM har funnits sedan och 2006-09-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Björn Video BM så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-58916.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Björn Video BM har idag 630706-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Björn Video BM

Försäljning av video, oinspelade band, stereoanläggningar, klockor, bilar och båtar samt där tillhörande tillbehör. Reparation av bilar och båtar. Trädgårds- och kranarbeten samt bil- och lastbilstransporter. Uthyrning av filmer.

I Björn Video BM så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsell, Björn Thomas som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .