Haga företagssupport

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Haga företagssupport är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Haga företagssupport är ett av dem. Statusen för Haga företagssupport är att Bolaget är aktivt.

Haga företagssupport är ett Enskild firma och skapades 2003-04-11. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Haga företagssupport ska trivas.

Haga företagssupport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-11. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Företagssupport och personaluthyrning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Haga företagssupport är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-11.

Idag är Haga företagssupport och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Haga företagssupport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-479495.

.

De som är på något sätt har med Haga företagssupport är Lekberg, Odil Therese Hartmeyer som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Haga företagssupport har 630811-XXXX som sitt organisationsnummer.