HundensHälsa i Sverige

Uppsala län

Information

630901-XXXX är organisationsnummer för bolaget HundensHälsa i Sverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HundensHälsa i Sverige är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som HundensHälsa i Sverige finns i.

HundensHälsa i Sverige har varit registrerat sedan 2010-04-01 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-03-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för HundensHälsa i Sverige så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HundensHälsa i Sverige är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för HundensHälsa i Sverige är följande:

Vill ni komma i kontakt med HundensHälsa i Sverige så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Nerladdningsbar webbtidning kring hundars hälsa. Artiklar från veterinärer, forskare och mer alternativa behandlingsformer, som akupunktur, massage, aromaterapi och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HundensHälsa i Sverige och det är Hedengran, Lene Shila som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,