Humleboden

Uppsala län

Information

630916-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Humleboden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Humleboden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Humleboden finns i.

Humleboden har varit registrerat sedan 1987-12-30 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-08-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Humleboden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-08-13.

Humleboden är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Humleboden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Humleboden så kan ni göra det på telefon genom 0171-91313 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av presentartiklar, hantverk, textilier, husgeråd, litteratur, inredningsartiklar samt hobbymaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Humleboden och det är Rådby, Madeleine Malou som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,