Tillinge Transport och Taxi

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Tillinge Transport och Taxi är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Tillinge Transport och Taxi är ett av dem. Statusen för Tillinge Transport och Taxi är att Bolaget är aktivt.

Tillinge Transport och Taxi är ett Enskild firma och skapades 2001-09-14. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Tillinge Transport och Taxi ska trivas.

Tillinge Transport och Taxi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-29. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Person- och godstransporter med taxi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tillinge Transport och Taxi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tillinge Transport och Taxi och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Tillinge Transport och Taxi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6046084.

.

De som är på något sätt har med Tillinge Transport och Taxi är Åström, Jonas Peter som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tillinge Transport och Taxi har 631001-XXXX som sitt organisationsnummer.