Artemisia Homeopatmottagning

Uppsala län

Information

640101-XXXX är organisationsnummer för bolaget Artemisia Homeopatmottagning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Artemisia Homeopatmottagning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Artemisia Homeopatmottagning finns i.

Artemisia Homeopatmottagning har varit registrerat sedan 2003-07-18 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Artemisia Homeopatmottagning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

Artemisia Homeopatmottagning är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Artemisia Homeopatmottagning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Artemisia Homeopatmottagning så kan ni göra det på telefon genom 0171-21510 eller genom brev på följande adress:

Hälso- och sjukvård. Klassisk och klinisk homeopati. Behandling med homeopataiska mediciner. Föredrag och kurser inom homeopati och personlig utveckling. Försäljning av böcker inom homeopati och personlig utveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Artemisia Homeopatmottagning och det är Björkegren, Alexandra Artemisia som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,