Lissdaniels Trädgård o Fastighetsservice

Uppsala län

Information

Lissdaniels Trädgård o Fastighetsservice är ett företag som finns i Enköping. I Lissdaniels Trädgård o Fastighetsservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lissdaniels, Jan Per Gustaf Adolf som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lissdaniels Trädgård o Fastighetsservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lissdaniels Trädgård o Fastighetsservice på telefon .

Anläggning av parker, trädgårdar, grunder, vägar samt service av fastigheter.

Idag är Lissdaniels Trädgård o Fastighetsservice av bolagstypen Enskild firma.

Lissdaniels Trädgård o Fastighetsservice är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lissdaniels Trädgård o Fastighetsservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Lissdaniels Trädgård o Fastighetsservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lissdaniels Trädgård o Fastighetsservice så är det följande:

Lissdaniels Trädgård o Fastighetsservice har 640429-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.