JPD Konsult

Uppsala län

Information

Konsult och utbildning inom personligt självskydd och personlig utveckling, samt personlig tränare, viss försäljning av utbildningsmaterial. Med partiförsäljning och säsongsförsäljning ämnar följande: Utbildningsmaterial och träningsmaterial som ligger i områdena som verksamheten konsult och utbildning inom personligt självskydd, personlig tränare och personlig utveckling. Viss försäljning av fyrverkerier, påsk och julblommor.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JPD Konsult vars bolagstyp är Enskild firma.

I Enköping så är JPD Konsult ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2002-03-25 så skapades JPD Konsult och företaget är har F-skattsedel JPD Konsult har haft det sedan 2002-04-02.

JPD Konsult är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-04-02

640514-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är JPD Konsult och det finns många företag som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med JPD Konsult så går det att nå dem via telefon på 073-9417442 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom JPD Konsult är Durlind, Lars Jonni som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .