Rosendal Allservice

Uppsala län

Information

640603-XXXX är organisationsnummer för företaget Rosendal Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rosendal Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Rosendal Allservice finns i.

Rosendal Allservice har varit registrerat sedan 1999-09-21 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rosendal Allservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rosendal Allservice är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Rosendal Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rosendal Allservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Elkonsult och tillverkning av elritningar och krossverk konstruktioner.

Det finns olika personer som har en koppling med Rosendal Allservice och det är Forsman, Jan Olof som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,