Nickeborg's Consulting

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Nickeborg's Consulting är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Nickeborg's Consulting är ett av dem. Statusen för Nickeborg's Consulting är att Bolaget är aktivt.

Nickeborg's Consulting är ett Enskild firma och skapades 1995-08-25. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Nickeborg's Consulting ska trivas.

Nickeborg's Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsulthjälp rörande ekonomiska frågor och därtill hörande verksamhet såsom bokföring, skattefrågor, bokslut, bouppteckning, arvsskifte, finansieringsanalys och juridisk hjälp. Skrivhjälp, layout gällande balans- och resultation samt presentation. Utbildning inom nämnda områden. Handel med värdepapper och aktier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nickeborg's Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Nickeborg's Consulting och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Nickeborg's Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Nickeborg's Consulting är Andersson, Nicklas Anders som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nickeborg's Consulting har 640612-XXXX som sitt organisationsnummer.