Stefan Olsson Trav & Hovslageri

Uppsala län

Information

Stefan Olsson Trav & Hovslageri är en verksamhet som finns i Enköping. I Stefan Olsson Trav & Hovslageri finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Stefan Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stefan Olsson Trav & Hovslageri så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stefan Olsson Trav & Hovslageri på telefon 0171-20709.

Träning av travhästar, hovslagare och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stefan Olsson Trav & Hovslageri av bolagstypen Enskild firma.

Stefan Olsson Trav & Hovslageri är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stefan Olsson Trav & Hovslageri innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Stefan Olsson Trav & Hovslageri är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stefan Olsson Trav & Hovslageri så är det följande:

Stefan Olsson Trav & Hovslageri har 640717-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.