Mälarälvans Spa

Uppsala län

Information

650105-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mälarälvans Spa. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mälarälvans Spa är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Mälarälvans Spa finns i.

Mälarälvans Spa har varit registrerat sedan 2006-06-07 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mälarälvans Spa så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mälarälvans Spa är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Mälarälvans Spa är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mälarälvans Spa så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Sälja olika kroppsbehandlingar såsom kurbad, spamassage, ansiktsbehandlingar. Försäljning av friskvårdsprodukter såsom krämer.

Det finns olika personer som har en koppling med Mälarälvans Spa och det är Åkesdotter Frisk, Anette Kristina som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, Frisk, Johan Arran som är född 1976 och har titeln Prokurist,