Micke Larsson Entertainment

Uppsala län

Information

Micke Larsson Entertainment hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Micke Larsson Entertainment finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Micke Larsson Entertainment tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Micke Larsson Entertainment har haft sedan 1995-01-01. Micke Larsson Entertainment har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Micke Larsson Entertainment så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Micke Larsson Entertainment har idag 650314-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Micke Larsson Entertainment

Konsultverksamhet inom nöjesbranschen.

I Micke Larsson Entertainment så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson Littwold, Nils Mikael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .