Jari J. Mokko Import & Export

Uppsala län

Information

Jari J. Mokko Import & Export är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Jari J. Mokko Import & Export finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jari J. Mokko Import & Export är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-06-09.

Jari J. Mokko Import & Export som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1997-11-07. Men sedan 2005-06-09 så har Jari J. Mokko Import & Export varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jari J. Mokko Import & Export så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-1748452.

Enköping arbetar för att företag som Jari J. Mokko Import & Export ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jari J. Mokko Import & Export. Det finns flera företag i Uppsala län.

Import, export och försäljning och tjänster inom byggvaror, kläder, skor, hobby, sport, matvaror, heminredning, hushållsmaskiner, hygienartiklar, badrumsinredning, hemelektronik, elektriska verktyg, bilelektronik.

Firmatecknare för Jari J. Mokko Import & Export är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jari J. Mokko Import & Export och det är följande personer, Mocklin, Jari Johannes som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Jari J. Mokko Import & Export är 650826-XXXX.