Dynamo Kulturinformation

Uppsala län

Information

Dynamo Kulturinformation hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Dynamo Kulturinformation finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Dynamo Kulturinformation tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Dynamo Kulturinformation har haft sedan 2000-12-14. Dynamo Kulturinformation har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dynamo Kulturinformation så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-417112.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Dynamo Kulturinformation har idag 650918-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Dynamo Kulturinformation

Informationsverksamhet inom kultur, natur och kulturturism för museer, myndigheter, organisationer, företag. Utställningsproducent. Författare. Butikshandel med te.

I Dynamo Kulturinformation så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fontell, Ylva Henrietta Elisabet som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, Jahn, Katja Annika som är född 1968 och har titeln Prokurist, .