P. Eriksson Rör o Entreprenad i Hällby

Uppsala län

Information

651224-XXXX är organisationsnummer för företaget P. Eriksson Rör o Entreprenad i Hällby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P. Eriksson Rör o Entreprenad i Hällby är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som P. Eriksson Rör o Entreprenad i Hällby finns i.

P. Eriksson Rör o Entreprenad i Hällby har varit registrerat sedan 2007-05-15 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för P. Eriksson Rör o Entreprenad i Hällby så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

P. Eriksson Rör o Entreprenad i Hällby är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för P. Eriksson Rör o Entreprenad i Hällby är följande:

Vill ni komma i kontakt med P. Eriksson Rör o Entreprenad i Hällby så kan ni göra det på telefon genom 070-8899987 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadarbeten inom rörinstallationer, fastighetsunderhåll, samt nyinstallationer. Fastighetsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med P. Eriksson Rör o Entreprenad i Hällby och det är Eriksson, Per Erik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,