Gumsbo Stall och Media

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Enskild firma som heter Gumsbo Stall och Media. Det finns flera verksamheter som liknar Gumsbo Stall och Media i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Gumsbo Stall och Media är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-01-02 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 2000-12-22 så har Gumsbo Stall och Media varit registrerat och sedan 2001-01-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Gumsbo Stall och Media och det finns fler verksamheter som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Gumsbo Stall och Media så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gumsbo Stall och Media så kan ni göra det på 070-7720866.

Uppstallning av hästar, hästuppfödning, hunduppfödning, författande av artiklar och administration av websida om hästsport och hästuppfödning på internet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Westergren, Susanne Maria som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, Westergren, Magnus Wilhelm som är född 1968 och har titeln Prokurist, .

.

Gumsbo Stall och Media har 660905-XXXX som sitt organisationsnummer.