ULG UTVECKLINGSKONSULT

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och ULG UTVECKLINGSKONSULT är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och ULG UTVECKLINGSKONSULT är ett av dem. Statusen för ULG UTVECKLINGSKONSULT är att Bolaget är aktivt.

ULG UTVECKLINGSKONSULT är ett Enskild firma och skapades 1996-03-04. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som ULG UTVECKLINGSKONSULT ska trivas.

ULG UTVECKLINGSKONSULT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utvecklingskonsult. Utbilding, rådgivning och systembyggande inom områdena miljö, arbetsmiljö, bradskydd och djurskydd. Verksamhetsutveckling inom ledarskapsområdet. Projektledning. Fastigheter (förvärv, renovering, uthyrning. ny- och till- och ombyggnadtioner samt renovering av fastigheter. Grävning med grävmaskin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ULG UTVECKLINGSKONSULT är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är ULG UTVECKLINGSKONSULT och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med ULG UTVECKLINGSKONSULT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-30996.

.

De som är på något sätt har med ULG UTVECKLINGSKONSULT är Gusén Hammar, Lill Helena som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ULG UTVECKLINGSKONSULT har 670326-XXXX som sitt organisationsnummer.