Annikas Tryck och Design

Uppsala län

Information

Annikas Tryck och Design hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Annikas Tryck och Design finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Annikas Tryck och Design tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Annikas Tryck och Design har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Annikas Tryck och Design så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Annikas Tryck och Design har idag 670505-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Annikas Tryck och Design

Trycka olika sorters tryck på kläder, musmattor, pussel, bildekaler, inköp av plagg och andra produkter och göra tryck på dessa och sälja till kunder, samt göra egna designtryck.

I Annikas Tryck och Design så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lidström, Annika Margareta som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .