Rickard Massör

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Rickard Massör är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Rickard Massör är ett av dem. Statusen för Rickard Massör är att Bolaget är aktivt.

Rickard Massör är ett Enskild firma och skapades 2007-05-30. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rickard Massör ska trivas.

Rickard Massör är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Massage och friskhälsovårdstjänster till företag och privatpersoner. Utbildning och försäljning av produkter som är relaterade till verksamheten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rickard Massör är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11.

Idag är Rickard Massör och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Rickard Massör så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-3396050.

.

De som är på något sätt har med Rickard Massör är Lundgren, Johan Rickard som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rickard Massör har 670507-XXXX som sitt organisationsnummer.