Erikssons Hus och Trädgårds Service

Uppsala län

Information

670912-XXXX är organisationsnummer för företaget Erikssons Hus och Trädgårds Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erikssons Hus och Trädgårds Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Erikssons Hus och Trädgårds Service finns i.

Erikssons Hus och Trädgårds Service har varit registrerat sedan 2004-11-15 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Erikssons Hus och Trädgårds Service så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Erikssons Hus och Trädgårds Service är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Erikssons Hus och Trädgårds Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Erikssons Hus och Trädgårds Service så kan ni göra det på telefon genom 070-9724997 eller genom brev på följande adress:

Småsnickeri och allservice med villaägare som målgrupp

Det finns olika personer som har en koppling med Erikssons Hus och Trädgårds Service och det är Eriksson, Nils Magnus som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,