Carola Hammarbergs HälsoZoner

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och Carola Hammarbergs HälsoZoner är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Carola Hammarbergs HälsoZoner är ett av dem. Statusen för Carola Hammarbergs HälsoZoner är att Bolaget är aktivt.

Carola Hammarbergs HälsoZoner är ett Enskild firma och skapades 2002-03-20. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Carola Hammarbergs HälsoZoner ska trivas.

Carola Hammarbergs HälsoZoner är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-21. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Natur och hälsoterapeaut. Zonterapi, öronakupunktur, ortobionomi, Reiki, försäljning av örter, kosttillskott och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carola Hammarbergs HälsoZoner är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-21.

Idag är Carola Hammarbergs HälsoZoner och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Carola Hammarbergs HälsoZoner så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Carola Hammarbergs HälsoZoner är Hammarberg, Carola Helena som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Carola Hammarbergs HälsoZoner har 671124-XXXX som sitt organisationsnummer.