Clownbyrån Paddebo

Uppsala län

Information

680307-XXXX är organisationsnummer för bolaget Clownbyrån Paddebo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Clownbyrån Paddebo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Clownbyrån Paddebo finns i.

Clownbyrån Paddebo har varit registrerat sedan 2005-11-08 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Clownbyrån Paddebo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Clownbyrån Paddebo är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Clownbyrån Paddebo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Clownbyrån Paddebo så kan ni göra det på telefon genom 0171-417177 eller genom brev på följande adress:

Konstnärliga clown- och teaterverk, samt dramapedagoguppdrag för grundskola

Det finns olika personer som har en koppling med Clownbyrån Paddebo och det är Forslund, Helena Birgitta Elvidotter som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,