C. Berghs VVS och Fastighetsservice

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Enköping och C. Berghs VVS och Fastighetsservice är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och C. Berghs VVS och Fastighetsservice är ett av dem. Statusen för C. Berghs VVS och Fastighetsservice är att Bolaget är aktivt.

C. Berghs VVS och Fastighetsservice är ett Enskild firma och skapades 2006-04-10. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som C. Berghs VVS och Fastighetsservice ska trivas.

C. Berghs VVS och Fastighetsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Allt förekommande fastighetsunderhåll in och utvändigt samt VVS och byggnadsverksamhet (ROT)

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C. Berghs VVS och Fastighetsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04.

Idag är C. Berghs VVS och Fastighetsservice och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med C. Berghs VVS och Fastighetsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3955817.

.

De som är på något sätt har med C. Berghs VVS och Fastighetsservice är Berg, Göran Conny som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

C. Berghs VVS och Fastighetsservice har 680808-XXXX som sitt organisationsnummer.