H.E.L.T Hälsa-Energi-Ledarskap-Träning

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Enskild firma som heter H.E.L.T Hälsa-Energi-Ledarskap-Träning. Det finns flera verksamheter som liknar H.E.L.T Hälsa-Energi-Ledarskap-Träning i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

H.E.L.T Hälsa-Energi-Ledarskap-Träning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-01-03 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 2001-03-14 så har H.E.L.T Hälsa-Energi-Ledarskap-Träning varit registrerat och sedan 2009-01-03 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är H.E.L.T Hälsa-Energi-Ledarskap-Träning och det finns fler verksamheter som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med H.E.L.T Hälsa-Energi-Ledarskap-Träning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med H.E.L.T Hälsa-Energi-Ledarskap-Träning så kan ni göra det på 08-7022850.

Konsultverksamhet, utbildning och föreläsningar inom träning, kost och ledarskap. Massagebehandlingar samt personlig träning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jaråker, Jane Carina som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

H.E.L.T Hälsa-Energi-Ledarskap-Träning har 680927-XXXX som sitt organisationsnummer.