JELP Entreprenad & Datanät

Uppsala län

Information

691018-XXXX är organisationsnummer för bolaget JELP Entreprenad & Datanät. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JELP Entreprenad & Datanät är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som JELP Entreprenad & Datanät finns i.

JELP Entreprenad & Datanät har varit registrerat sedan 2003-04-24 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för JELP Entreprenad & Datanät så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-03.

JELP Entreprenad & Datanät är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för JELP Entreprenad & Datanät är följande:

Vill ni komma i kontakt med JELP Entreprenad & Datanät så kan ni göra det på telefon genom 0703-124191 eller genom brev på följande adress:

Mindre markarbeten, fastighetsskötsel, datanät, hjälpa mindre företag vid hög belastning med markjobb, grundarbeten och avlopp.

Det finns olika personer som har en koppling med JELP Entreprenad & Datanät och det är Pettersson, Johan Erik Lennart som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,