Larsson Hiss o Bygg

Uppsala län

Information

Larsson Hiss o Bygg hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Larsson Hiss o Bygg finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Larsson Hiss o Bygg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Larsson Hiss o Bygg har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Larsson Hiss o Bygg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3993959.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Larsson Hiss o Bygg har idag 700705-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Larsson Hiss o Bygg

Hissinstallationer och byggnadsverksamhet. Uteckling produkter rally. Diverse bygg och elartiklar och elektronikprodukter.

I Larsson Hiss o Bygg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Jan Erik Stefan som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .