Enköpings Grönyte Entreprenad

Uppsala län

Information

701008-XXXX är organisationsnummer för bolaget Enköpings Grönyte Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enköpings Grönyte Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Enköpings Grönyte Entreprenad finns i.

Enköpings Grönyte Entreprenad har varit registrerat sedan 1994-02-09 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enköpings Grönyte Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-30.

Enköpings Grönyte Entreprenad är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Enköpings Grönyte Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Enköpings Grönyte Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-6877275 eller genom brev på följande adress:

Parkarbeten, yttre fastighetsvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Enköpings Grönyte Entreprenad och det är Töyrä, Lars Mikael som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,