GeJMa Consult

Uppsala län

Information

GeJMa Consult hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där GeJMa Consult finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. GeJMa Consult tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket GeJMa Consult har haft sedan 2005-02-09. GeJMa Consult har funnits sedan och 2005-02-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GeJMa Consult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3424887.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

GeJMa Consult har idag 710404-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för GeJMa Consult

Handel, konsulting och tjänster i huvudsak inom tele-, data- såsom projektledning, utredningsarbete, systemutveckling och teknisk installation av och inom området PC, nätverk och e-handelslösningar, bygg och transportområdet.

I GeJMa Consult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mark, Gert Joakim som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .