F.Thorsén Bygg

Uppsala län

Information

710416-XXXX är organisationsnummer för företaget F.Thorsén Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F.Thorsén Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som F.Thorsén Bygg finns i.

F.Thorsén Bygg har varit registrerat sedan 2005-03-18 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för F.Thorsén Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-03.

F.Thorsén Bygg är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för F.Thorsén Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med F.Thorsén Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0171-27196 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten och fastighetsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med F.Thorsén Bygg och det är Thorsén, Bernt Fredrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,