Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Fjärdhundra

Uppsala län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Fjärdhundra vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Enköping så är Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Fjärdhundra ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1984-09-24 så skapades Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Fjärdhundra och företaget är har ej F-skattsedel.

716401-3471 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Fjärdhundra och det finns många företag som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Fjärdhundra så går det att nå dem via telefon på 0150-77370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Ekbacken, Fjärdhundra är Andersen, Peter Nordlund som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Reine Valter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Dan Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Sven Göran Bertil som är född 1929 och har titeln Suppleant, Sätre, Marc Ronny Alexander som är född 1986 och har titeln Suppleant, .