Bostadsrättsföreningen Hanken, Enköping

Uppsala län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Hanken, Enköping vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Enköping så är Bostadsrättsföreningen Hanken, Enköping en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1988-02-22 så skapades Bostadsrättsföreningen Hanken, Enköping och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716422-2403 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Hanken, Enköping och det finns många verksamheter som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Hanken, Enköping så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Lennart Andersson och Arne Löfgren, i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Hanken, Enköping är Andersson, Bo Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Edman, Anders Mickael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Susanne Katarina Ulfsdotter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Giertz, Claes Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Arne Bertil Sebastian som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Bengt Henry Gunnar som är född 1939 och har titeln SuppleantJohansson, Eva-Lotta Viola som är född 1964 och har titeln Suppleant, Vinthagen, Richard Gustav Erik som är född 1958 och har titeln Suppleant, Wallström, Astrid Monika som är född 1940 och har titeln Suppleant.