HSB:s Bostadsrättsförening 118 Fjärilen i Enköping

Uppsala län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden, samt att främja studie- och fritidsverksamhet inom föreningen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HSB:s Bostadsrättsförening 118 Fjärilen i Enköping vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Enköping så är HSB:s Bostadsrättsförening 118 Fjärilen i Enköping en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1989-06-26 så skapades HSB:s Bostadsrättsförening 118 Fjärilen i Enköping och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716422-3682 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är HSB:s Bostadsrättsförening 118 Fjärilen i Enköping och det finns många verksamheter som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med HSB:s Bostadsrättsförening 118 Fjärilen i Enköping så går det att nå dem via telefon på 0171-34370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Eriksson, Jaana Annikki -Eriksson, Lars Henrik Ivar -Lennartsson, Kjell Lennart -Persson, Maria Linnea -Svedman, Jan-Eric

Följande personer är på något sätt aktiva inom HSB:s Bostadsrättsförening 118 Fjärilen i Enköping är Andersson, Sven-Åke Victor som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jaana Annikki som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Henrik Ivar som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennartsson, Kjell Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Maria Linnea som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedman, Jan-Eric som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Anna Lena som är född 1979 och har titeln Suppleant, Tibblin, Rolf Stefan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Vester, Jan-Eric Mattias som är född 1973 och har titeln Suppleant.