Härnevi Förskola ekonomisk förening

Uppsala län

Information

Härnevi Förskola ekonomisk förening är ett bolag som finns i Enköping. I Härnevi Förskola ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frykholm, Monica Susanne som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ihrsén, Johan Robert som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Erik Niklas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringarp Gradstock, Agnes Maja som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Annika Viktoria som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Weibull, Maria Ann-Christin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotWunger, Monica Susanne som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Härnevi Förskola ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Härnevi Förskola ekonomisk förening på telefon 0171-410244.

Föreningen har till ändamål att bedriva förskoleverksamhet för medlemmarnas barn genom samarbete med Enköpings kommun samt att främja medlemmarnas ekonomiska intressen. Föreningen har egen anställd personal för att ordna god barnomsorg inspirerad av Reggio Emilia pedagogiken.

Idag är Härnevi Förskola ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Härnevi Förskola ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Härnevi Förskola ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Härnevi Förskola ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Härnevi Förskola ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Södergren, Annika Viktoria -Weibull, Maria Ann-Christin

Härnevi Förskola ekonomisk förening har 716422-7212 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.