Bostadsrättsföreningen Lindgården

Uppsala län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler till nyttjande och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Lindgården vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Enköping så är Bostadsrättsföreningen Lindgården ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1939-08-16 så skapades Bostadsrättsföreningen Lindgården och företaget är har ej F-skattsedel.

717000-0389 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Lindgården och det finns många företag som är i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Lindgården så går det att nå dem via telefon på 0171-36140 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Lindgården är Jansson, Dagmar Kristina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ramu Kenneth som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Ulla Birgitta som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhlsten, Anders Lars-Göran som är född 1950 och har titeln Suppleant, .