Riksbyggens Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 5

Uppsala län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 5 är ett företag som finns i Enköping. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 5 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Granlöf, Eva Margaretha som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Anna Sofia som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnback, Tuija Helena Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svegert, Björn Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anders John som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindh, Live-Maud Susanne som är född 1966 och har titeln SuppleantLövgren, Gun Margareta Birgitta som är född 1939 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 5 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 5 på telefon 018-189700.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 5 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 5 är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 5 innehar ej F-skattsedel och Riksbyggens Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 5 är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 5 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Riksbyggens Bostadsrättsförening Enköpingshus nr 5 har 717000-1650 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.