RT Byggtjänst

Uppsala län

Information

RT Byggtjänst hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där RT Byggtjänst finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. RT Byggtjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket RT Byggtjänst har haft sedan 2007-11-01. RT Byggtjänst har funnits sedan och 2007-11-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till RT Byggtjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5271397.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

RT Byggtjänst har idag 730723-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för RT Byggtjänst

Byggnationer och renoveringar. Montage av undertak och inredning. Återförsäljning och installation av fönster, garageportar, braskaminer, pelletskaminer och skorstenar.

I RT Byggtjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Regnell, Timmy Karl Andreas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .