buskenström försäljning & nöje

Uppsala län

Information

buskenström försäljning & nöje hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där buskenström försäljning & nöje finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. buskenström försäljning & nöje tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket buskenström försäljning & nöje har haft sedan 2000-01-20. buskenström försäljning & nöje har funnits sedan och 2000-01-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till buskenström försäljning & nöje så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3148112.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

buskenström försäljning & nöje har idag 731001-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för buskenström försäljning & nöje

Teater, teaterteknik, discjockey, mobila discotek, scneografi. Konsulting inom teater och discotek underhållning. Försäljning och handel med hälso- och naturmedel,idrotts sport skadeartiklar. Inköp, försäljning och distribution av kemiska produkter för biltvättar, industri och övriga storkonsumenter av kemiska produkter, även tillhörande verksamhet som högtrycks- tvättar med tillbehör.

I buskenström försäljning & nöje så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Buskenström, Kjell Niclas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .