Tallmyra utredning & utveckling

Uppsala län

Information

731013-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tallmyra utredning & utveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tallmyra utredning & utveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Tallmyra utredning & utveckling finns i.

Tallmyra utredning & utveckling har varit registrerat sedan 1995-03-14 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tallmyra utredning & utveckling så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tallmyra utredning & utveckling är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Tallmyra utredning & utveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tallmyra utredning & utveckling så kan ni göra det på telefon genom 0171-448162 eller genom brev på följande adress:

Vård, behandling, utredning.

Det finns olika personer som har en koppling med Tallmyra utredning & utveckling och det är Edlund, Per-Magnus Fredrik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,