EnaOrt

Uppsala län

Information

731210-XXXX är organisationsnummer för verksamheten EnaOrt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EnaOrt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som EnaOrt finns i.

EnaOrt har varit registrerat sedan 2007-12-20 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för EnaOrt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-25.

EnaOrt är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för EnaOrt är följande:

Vill ni komma i kontakt med EnaOrt så kan ni göra det på telefon genom 0171-24712 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet mot skidanläggningar, landsting, kommuner, försäkringsbolag och statliga verk. Konsultverksamhet såsom föreläsningar inom rygghälsa, arbets- platsutredningar, upprättande hälsoplan, drogtester och hälso- tester. Friskintyg, samt arbete med patientärenden.

Det finns olika personer som har en koppling med EnaOrt och det är Andersson, Karl Martin som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,